TULOSSA KIEKOT

Tarkoituksena on yrittää pyrkiä julkaisemaan säännöllisen epäsäännöllisesti uutta matskua niin radoista, kiekoista kuin muustakin Rispiigolfiin liittyvästä. Toiminta on aloitettu leppoisan helposti kirjoitellen muutaman kuvan kautta ja mikä se onkaan mukavampaa kuin lisäillä uusia elementtejä mukaan kilometrien karttuessa. Lyhykäisyydessään tavoitteena on tuottaa pahaa oloa tappavan tasaisesti nyt ja tulevaisuudessa.

Kiekkojen osalta esittelyt menevät hyvinkin pitkälti Tuskasotureiden oman mielenmaiseman mukaan ja toimintaa ohjailee pitkälti mieltymys hankkia sellaisia kiekkoja joilla voisi olla potentiaalia päätyä jopa Tuskasotureiden bägiin. Välillä tehdään toki juurikin päinvastoin ja halutaan todistaen muistuttaa niin itselleen kuin muillekin, että pro tason kiekot kuuluvat enemmän pro tason pelaajlle.

Mitä tulee videotuotantoihin ja niiden valjastaminen Tuskasotureiden toiminnan taltioimiseen niin todettakoon, että kaluston osalta valmiudet on ollut olemassa jo pitempään – dronet ajokortteineen, kamerat ja langattomat mikit jne. Kaikki on siltä osin tarkistettu kuntoon kunhan saadaan valmiiksi vielä koko tuotantotiimin osaaminen sille tasolle, että täältä saadaan ulos muutakin kuin nyrkinisku kameraan ja reipas moikkaus ”Tervetuloa mukaan”. Näistä lisää sitten kun on niiden aika.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑