TUSKASOTURIT

Tuskasoturit on nimensä mukaisesti ihmisryhmittymä, joka haluaa harrastaa nauttien Rispiigolfista kuitenkaan harvoin siinä onnistuen. Taitotaso ja tahtotila eivät juurikaan kohtaa tämän ryhmän liikkuessa radoilla ja usein ajatukset kiekon heittämistä kohtaan saadaankin selville jo kakkostiillä kun lajin hienouksia etsitään milloin mistäkin ihmisen anatomian ytimistä. Onhan käynyt niinkin, että koko laji on päätetty lopettaa ja lahjoittaa bägi kiekkoineen ja kaikkine tarvikkeineen hyväntekeväisyyteen heti avausväylän jälkeen. Tuskasoturille 100 metriä on haave ja suoraan lentävät kiekot vain Juutuupista nähtyjä taikatemppuja.

Tuskasoturi ei jaksa esittää mukavaa jos siltä ei tunnu eikä kannusta kaveria jos siihen ei ole aihetta. Videolle ei taltioida vain hyviä suorituksia ja kameran linssillä harvoin näet hymyä huulilla. Asioista puhutaan suoraan, rehellisesti ja mielellään päin naamaa. Kun suomalaisen verenpaine nousee niin se saa ja voi kuulua ja näkyä. Lajia ja sen sääntöjä toki noudatetaan ja kunnioitetaan sekä annetaan muille ryhmille aina mahdollisuus harrastaa lajia turvallisesti ja ilman häiriötä.

Aito Tuskasoturi ei heitä kolmatta kiekkoa samasta paikasta ja valitse niistä parasta korttiin ainakaan kehuakseen niillä tuloksilla muille eteenpäin. Välillä se kiekko nyt sattuu vaan osumaan puuhun tai menee veteen ja heittokertymää tulee korttiin enemmän kuin toivoisi. Se on elämää ja se kuuluu lajiin ja se pitää hyväksyä. Tuskasoturit on setämiesten kerho missä vatsanympärys mitataan metrimitalla ja hermojen kestävyys nanosekunneissa. Tervetuloa mukaan!

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑