AXIOM DISCS HEX

Kukapa ei haluaisi bägiin suoraan lentävää midaria, johon voi aina turvautua kun tuntuu, että kaikki muu kaatuu ympärillä. Tuskasoturin kaltaiselle taapertajalle ja poikkeuksellisen huonon paineensietokyvyn kanssa kamppailevalle sankarille tulee liiankin kanssa tilanteita missä luottoratsua kaivetaan bägistä tärisevin käsin. Jos tunnistat hahmon nin uskon, että Hex on pakkohankinta myös sinulle.

Neutron Hex. Tämä lienee se ensimmäinen moldi, joka tuotiin markkinoille ja ainakaan itse en muista, että sitä kovinkaan moni olisi vielä viime kesänä heitellyt. Lähinnä tuli enemmän kysymyksiä mikä toi merkki on ja mikä kiekko se on? Näissä vähän venhemmissa neutron muovisissa otetuntuma ei ole niin gripikäs kuin uudemmissa, mutta kyllä kiekko kädessä pysyy ilman valtavaa puristusta. Tämä kiekko on tosissaan suoralentoinen midari, joka kestää jopa vähän tuultakin ja antaa mahdollisuuden taiteilla kiekon kulmilla leikkisästi.

Neutron Soft Hex. Uusin tulokas ainakin Tuskasoturin bägiin. Kyseessä on siis neutron muovinen teos, jonka suurin eroavaisuus normaali neutroniin löytyy oikeastaan sen kannesta, joka on selkeästi paremmin pitävä ja rakenteeltaan ohuen taipuisan oloinen. Kylmillä ja kostella keleillä tämä soft muovinen tarjoaa luotetttavamman kokemuksen heittämiseen. Lento-ominaisuuksiltaan ja lentotyyliltään menee normaalin neutron muovisen kanssa mielestäni ihan samoihin.

Glow Hex. Ensinnäkin ihan helvetin tyylikäs kiekko, joka vieläpä ihan oikeasti tarjoaa glowta riittämin kuten MVP tuoteperheeltä on totutta vastaanottamaan. Kiekko tuntuu heti ensituntumalta selkeästi tukevammalta ja vakaammalta ja sitä se on myös heitettäessä. Tuskasoturin käteen tämä kiekko on jopa aavistuksen ylivakaa. Otetuntuma on hyvä ja varsinkin oikein lämpimissä olosuhteissa on varmasti oiva valinta otteen puolesta.

Kaikkia kolmea kaunokaista yhdistää se, että kiekko on poikkeuksellisen liidokas peli, joka tarjoaa lisämetrejä ihan keskivertopelaajasta lähtien. Vaikka suoraksi midariksi ainakin omaan bägiin on tuo tullut hankittua niin Hex pitää hyvin myös sille asetetun kulman ja kun sille on antanut mahdollisuuden päästä myös ihan heittäjien käsiin niin olen ilokseni huomannut, että kiekko sopii tosissaan myös aavistuksen enemmän heittäneen hanskaan.

Hex tuntuu olevan niin suosittu, että sitä näyttää löytyvän tätä kirjoittaessa lähes jokaisella mahdollisella muoviseoksella ja painot voi itse määrittää 160 grammasta lähtien ylöspäin haluamaansa kohtaan. Mistäpä sitä sitten tietää mikä sopii itselle parhaiten? Joko ostat Powergripin tyhjäksi ja lähdet kokeilemaan tai sitten kysyt seuraavalla kiessillä ensimmäiseltä vastaantulijalta millä Hexillä hän mahtaa heittää ja voisiko sitä kokeilla. Sen verran toimiva peli on kyseessä, että tämän täytyy löytyä jokaisen pelurin bägistä.

Tuskasoturin yhteenveto on se, että soft Hexiä löytyy kaksin kappalein bägistä, glow Hex on seinällä kunniapaikalla keräämässä arvoa ja kaksi neutron Hexiä on myynnissä. Soft Hex lentää tällä hetkellä kädestä sen 80 metriä, mutta menee myös suoraan eli juuri sitä tarkoitusta varten mitä haettiin. Ja pakkohan se on sanoa, että eihän tuo Special stämpillä varustettu kaunokainen nyt rumaltakaan näytä.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑