HERÄTYS!

Tuskasoturit on pikkuhiljaa käynnistelemässä ansaitun talviunen jälkeistä seuraavaa siivua ja uudet tuulet puhaltavat täälläkin suunnassa. Ensimmäinen vuosi on tuskasoturit.com osalta takana ja sitä juhlittiin 13.12.2022 ansaitusti palmupuiden alla nauttien auringon lämmöstä ja seuraten muiden turistien typeriä toilailuja. Pakko on myöntää, että 8 viikon jälkeen oli vaikeaa palata Suomeen, pimeään ja märkään ympäristöön, mutta ajatukset kevään aurinkoisista kierroksista frisbeegolfin parissa antavat voimia jaksaa taapertaa loskan keskellä eteenpäin. Helmikuusta eteenpäin mennään Tuskasotureidenkin kanssa jälleen säännöllisesti viikoittain kohti kesää ja pakolliset ja väsyneet tekstit valtaavat jälleen sivuston alleen.

Paljon uutta ja ihmeellistä on viritelty, mutta niistä lisää kun on niiden aika. Todettakoon sen verran, että myös palautetta on kuunneltu. Tässä vaiheessa onkin hyvä hetki kiittää kaikkia ajatuksista, haukuista ja kehuistakin. Kaikki on otettu vastaan ja osaan on jopa reagoitukin.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑