LAPIN TAIKAA

Pohjoisen kierros on nyt saatu suoritettua ja muistaessa kiitos kaikille osallistujille ja tietenkin kaikille sponsoreille ja vapaaehtoisille joiden avulla tästäkin matkasta saatiin ikimuistoinen kokemus. Kilpisjärvi-Pallas-Salla-Kuusamo-Hossa -reitille mahtui reilun viikon aikana niin maastopyöräilyä, vaellusta, viini-iltamaa kuin kulinaarisia kokemuksia (kiitos mukana kulkeneen oman kokin) sekä tietenkin hienoja hetkiä frisbeegolfin parissa. Kuten matkalla jo puhuttiinkin niin ensi vuonnahan voisi kalenteriin yrittää tehdä tilaa sitten kahdelle viikolle.

Matkaan tarttui tietenkin myös tarinaa kuvien muodossa radoista ja niiden pariin päästäänkin mukavasti kun säät pikkuhiljaa ohjaavat sisätiloihin taltioimaan kokemuksia julkaisujen muodossa. Niitä odotellessa nautitaan vielä täysin rinnoin upeista syyskeleistä ja kuten Mestarilla on tapana sanoa – hyviä heittoja!

Tulossa radat -osioon on nyt kertynyt mukavasti se parisen kymmentä kohdetta. Kurkkaa onko oma suosikkisi listalla.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑