CLASH DISCS POPCORN

Olen aina ollut Popcornin suuri ihailija ja olen miettinytkin miten voisin jossain vaiheessa osoittaa kunnioitusta edesmenneelle Mestarille. Kun silmiini osui Suomalaisen valmistajan tarjoama kiekko koin lähes velvollisuudeksi hankkia itselleni muoviseoksen tarkempaan tarkasteluun. Vanhana skeptikkona en kuitenkaan ladannut tälle kiekolle mitään sen suurempia odotuksia – ”katsotaan nyt millainen sieltä tulee”.

Posti tuo tilaukseni jo seuraavaksi päiväksi ja pahvilaatikon kannen alta minua tervehtii valkoinen komistus. Ulkonäkö on pelkistetty, mutta siisti ja sellainen että siitä tekee mieli ottaa heti kiinni. Muovin pinta on poikkeuksellisen mukavan tuntuinen, pehmeä ja sellainen mistä saa todella hyvän otteen. Innostun selkeästi ja oikeastaan vaadin ,että tämän kiekon kanssa mennään heti heittämään.

Kiekon numeroarvojen osalta olen pikkuhiljaa ymmärtänyt että niiden tarkoitus on lähinnä antaa suuntaviivoja siihen millainen kiekko mahdollisesti olisi tarjolla. En siis keskity kiekon kannessa olevaan dataan etukäteen vaan teen jälleen tuttuun tapaan heittotreenit, kokeilut ja eri kulmissa suoritettavat testit joiden pohjalta muoviseos saa puhua omaa kieltään. Testien jälkeen on sitten aika tehdä vertailuja kannen numeroiden ja kokemusten välillä ja antaa palautetta jos siihen on aihetta. Heti alusta lähtien kiekko tuntuu jotenkin raskaalta heittää, mutta hyvällä tavalla. Kiekko on ihan normaalipainoinen ainakin speksien mukaan, mutta sen hitaus ilmassa luo luultavasti sellaisen tunteen että se olisi raskas. Kiekko lentää todella tyylikkäästi Tuskasoturin kädessä suoraan ja tekee maltillisen feidin loppuun eli hyvällä syyllä ainakin tämä yksilö voidaan luokitella Soturin mittareilla suoraksi kiekoksi.

Vaikka heittojen aikana käsi aavistuksen hikoaakin niin edelleen otetuntuma säilyy hyvänä ilman savikivi- jauhoseosten sotkemista kuvioihin. Harvoin osuu omalle kädelle näin suoraa kiekkoa suoraan hyllystä, jonka voi myös heittää suoraan eli laittaa flättinä menemään. Tämä taas tuottaa heittäjälle tunteen, että kiekkoa on helppo heittää kun sen lähtökulmaan ei tarvitse sen suuremmin keskittyä. Kiekko kestää myös hyvin Tuskasoturin vetoa ja reilun puolen tunnin heittämisen jälkeen olen vakuuttunut siitä, että tämä kiekko sujahtaa suoraan Soturin bägiin suoraksi putteriksi.

Popcorn on hyvä lisä bägiin heittoputteriksi sen hyvin liitävän kaveriksi – molemmille on omat heittonsa ja paikkansa. Ainut kiekossa minua häiritsevä tekijä oli oma ennakkoasenteeni. Jos kiekko on kuin suomalainen järvimaisema niin sen edessä ei voi kuin hymyillä. Jos et vielä omista omaa palaa Isänmaata niin nyt viimeistään ostoksille!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑