KEVÄTKIESSI OPEN 2022 ON PERUTTU!

Surullisin mielin joudumme ilmoittamaan, että kevään kovin kilpailu on jouduttu peruuttamaan. ”Luonnon voimien edessä ei auta kuin kumartaa ja toivoa parempaa ennustetta tuleviin tapahtumiin”. Kaksi kokkia, pitopalvelun herkut, kartanon päärakennus ja majoitustilat sekä nelihenkinen bändi ja muu iltaohjelma ovat vain muutama esimerkkejä siitä mihin suuntaan joudumme sanomaan kiitos ja anteeksi. Timo ja ennakkoon maksettu 860€ starttirahan menettämien tuntuu tässä yhtälössä varsin pieneltä, mutta loppujen lopuksi sekin kaikki on vain rahaa. Eniten tässä harmittaa kaikkien pelaajien puolesta, jotka olivat valmistautuneet kilpailuun jo pitkään ja monelle kauden yhden päätapahtuman peruuntuminen tuli varmasti shokkina.

Tästä viisastuneena Tuskasoturit on päättänyt lähettää tiedustelijan tekemään tutkimustyötä lämpimien kohteiden tarjonnasta missä kiekon heittäminen ei jatkossa estyisi valkoisen taivaalta leijailevan jäähtyneen veden johdosta. Samalla tarjoutunee mahdollisuus tutustua myös kehon huoltoon liittyviin palveluihin sekä rohkeasti tehdä alustavaa tiedustelua oman radan avaamiseksi mangrovemetsien keskelle.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑