PRODIGY M MODEL S

Tylsän näköinen, mutta helvetin toimiva. Ulkonäön perusteella ei tosiaan tätä kiekkoa varmaankaan tule valinneeksi kaupan hyllyltä, mutta kun ensimmäisen kerran sitä pääsee heittämään ei siitä haluaisi luopua koskaan. Tämä kiekko on kuin Tuskasoturi itse – ei ehkä ulkoapäin se radan komein eikä kaikkein vikkelin, mutta luotettavampaa ystävää saa hakea! Tarkastelussa on siis M Model S joka on hyvä pitää erillään kiekoista M Model US ja M Model OS jotka ovat melko läheisestä nimestä huolimatta täysin eri kiekkoja.

Rimmi saattaa tuntua monen käteen jopa aavistuksen korkealta, mutta pienemmälläkin kädellä siitä saa kyllä hyvän otteen. Painoa on tarjolla mukavasti 180 grammaan saakka joten pienten lintujen siipien liikehdintä ei tämän kiekon lentorataan suuremmin pääse vaikuttamaan. Muovien osalta tarjolla on ainakin Basegrip ja Duraflex joista jälkimäistä löytyy vielä allekirjoittaneelta hyllystä selkeästi eri seoksesta valmistettuna. Basegrip voi tuntua ehkä aavistuksen kovemmalta kädessä, mutta mitään mullistavaa eroa ei muutaman kierroksen jälkeen kuitenkaan huomaa.

Kiekkoa jos tarkastelee ainoastaan numeroiden valossa niin voisi olettaa tämän olevan melko vakaakin, mutta Tuskasoturin kädessä siitä on tullut yksi suorimpaan lentävistä kiekoista. Loppufeidi ei ole ehkä kuitenkaan niin raju kuin numerot antavat ymmärtää vaan kiekko kyllä melko rauhallisesti ottaa askeleen vasemmalle lopussa muttei mitenkään aggressiivisesti. Jos kiekko tuntuu hyvältä niin ei muuta kuin kolme kappaletta käyttöön ja siten, että ensimmäisestä tulee eniten käytettynä se bägin alivakain versio ja tuorein pysyy vähällä käytöllä varsin vakaana ja sitä keskimmäistä voikin sitten heittää aivan suoraan.

Kiekon paras puoli on ehdottomasti se, että se lentää kelissä kuin kelissä juuri niin kuin toivotkin sen lentävän eli tämän kanssa ei suuria yllätyksiä pääse syntymään. Tämä ystävä pitää myös sille annetun kulman hyvin heiton loppuun saakka joten erikoisheitotkin onnistuvat tällä varsin mukavasti. Tämän rinnalle on vuosien varrella nostettu bägiin monen monta kaveria kilpailemaan suosiosta, mutta edelleen uudenkarhean Prodigy BP-1 V3 kiekkotaskusta löytyy kuluneet M Modelit ja ihan syystä.

Tätä kiekkoa löytyy kauppojen hyllyiltä sen verran edullisesti, että jos vielä et omista omaa niin käyhän hakemassa tai tilaa verkkokaupasta alta ja anna kiekon yllättää.

3 thoughts on “PRODIGY M MODEL S

  1. Päivitysilmoitus: UTSJOKI – TUSKASOTURIT
  2. Päivitysilmoitus: SAARISELKÄ – TUSKASOTURIT

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑