INNOVA MAMBA

Jos pitäisi valita vain yksi distancedraiveri minkä saisi ottaa bägiin niin valinta olisi Mamba. Tämä kiekko mullistaa monen heittäjän käsityksen siitä mitä on frisbeegolf. Liidon ominaisuuksiltaan loistava ja alivakautensa ansiosta se lentää suoraan ja sujuvasti jo pienillä lähtönopeuksilla. Kun hakusessa on mahdollisimman monipuolinen ja helppoheittoinen draiveri niin Mambaa ei oikein voi sivuuttaa. Vielä kun kiekon nappaa kainaloon aavistuksen alle 170 grammaisena niin voi varmistaa että seuraavan kerran kun tarvitaan pitkää ylikääntävää heittoa niin tiedät mitä tulee tehdä.

Champion muovilla varustettuna tuntuma on sopivan tukeva ja ryhdikäs. Läpinäkyvyys tekee siitä vieläkin kevyemmän näköisen kuin ilmoitettu paino joten itsevarmuutta ainakin on tarjolla kun antaa nopean silmän kiekolle juuri ennen sen siirtymistä taivaan pelikentille. Vaikka mikään vastatuulikiekko ei tämäkään ole niin yllättävän hyvin se kuitenkin tottelee käskijäänsä myös pienen puhalluksen sattuessa kohdalle varsinkin jos vertailussa on vaikkapa Innova Blizzard Destroyer tai Prodigy Air D4.

Monen muun kiekon osalta käytön jäljet alkavat näkyä melkoisen nopeasti ja kiekon ominaisuudet muuttuvat selvästikin, mutta tämän osalta on pakko olla iloinen siitä että se suurimmilta osin se on säilyttänyt sen saman lentonsa kuin pakettia avatessa.

Hyvän kiekon huono puoli on aina se, että niiden saatavuus saattaa olla hivenen hankalaa. Tuurista riippuen tätäkin saattaa löytyä kaupan hyllyltä ja jos niin käy niin nappaa suosiolla pari kappaletta saman tien talteen. Et tule pettymään.

One thought on “INNOVA MAMBA

  1. Päivitysilmoitus: ATRAIN – TUSKASOTURIT

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑