PRODIGY F5

Tässä on Tuskasoturin luottoratsu. Kun tuntuu, ettei mikään toimi tai mistään ei tule mitään ota F5 kouraan ja anna sen lentää kuin itsestään suoraan ja ylväästi kohti haluttua kohdetta. Kun kiekon lähtönopeus on kohtuullisen rauhallinen niin tämä kiekko tarjoaa monta mukavaa hetkeä eikä se petä sinua tiukoissakaan paikoissa. Monelle osaajalle tämä kiekko on jopa rollerikiekko, mutta kun heittopituus on siinä 80-90 metrin korvilla niin tällä mennään kyllä aika mukavasti suoraan ja mikä parasta loppufeidi on lähes olematon mikä tarjoaa taas monesti uusia mahdollisuuksia suunnitella heittoja.

Kun verrataan eri muoveja niin 400 ja 500 ovat ne joilla Tuskasoturikin tykkää ja pystyy nauttimaan heittämisestä. 750 tuntuu jo aavistuksen turhan jäykältä ja sillä tuleekin helposti yritettyä heittää liian kovaa tekniikan kustannuksella. 400 muovista on tullut allekirjoittaneen ykkösvaihtoehto koska siinä tuntuma on selkeästi paras ja kiekko antaa aavistuksen periksi eikä sitä silloin tule myöskään heitettyä liian kovaa. 500 löytyy toki jokaisen Tuskasoturin bägistä myös, mutta sen käyttö tulee esiin usein vasta kun tuuli ja olosuhteet muuten vaativat aavistuksen jäykempää tuntumaa.

Painoa näillä kaunokaisilla on 175 g mikä lienee ihan sopiva olosuhteita aavistuksen enemmän kestäväksi kiekoksi kuin kevyet 150 gramman vastaavat. Kyseessä on väylädraiveri, joka soveltuu aloittelijoille hyvin myös pituusdraiveriksi alkuun. Tällä kuitenkin sen 90 metriä pystyy melko helposti heittämään ja mikä parasta F5 on todella hyvin hallittavissa oleva kiekko. Jos kaverille pitäisi ostaa ensimmäinen pitemmän matkan kiekko sen jälkeen kun lajiin on päässyt tutustumaan niin se luultavasti olisi juurikin F5 ja vielä 400 muovilla.

One thought on “PRODIGY F5

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑