MVP SPIN

Siinä vaiheessa kun katselet kiekon kannesta taivaan värejä voit olla vakuuttunut siitä, että hallussasi on oltava kohtuullisen upea ilmestys. Kanteen on myös raaputettu R2 Neutron ja postin kiikuttamassa tuoteselostuksessa lukee, että kyseessä olisi siis kierrätysmuoviseos. Taitaakin olla niitä parhaiten tälle Soturille sopiva tekoja pelastaa maailma. Ostamalla voi siis tehdä edelleen hyvää.

Kiekon kun saa ensi kertaa käteen niin vastaavaa olotilaa ei ole koskaan mistään toisesta kiekosta tullut. Mustavalkoinen ulkoasu on koko komeudessaan vaan yksinkertaisesti niin helvetin siisti, että sitä on päästävä heti heittämään. Kyseessä on siis alivakaa Putteri mikä pääsee oikeuksiin kun mennään kakkosrinkiin tai sen ulkopuolelle. Kiekko oikein huutaa että siihen laitetaan Spiniä ja sen saatuaan se vastaa kyllä huutoon. Tässä yhdistyy jämäkkä ulkomuoto , hyvä pito ja poikkeuksellisen upea ja sulava liito mikä tekee Putterista todella helpon heittää. Haaraputilla nykyään heittävänä juuri tällaista helposti lähestyttävää ja ennen kaikkea helppokäyttöistä työkalua olenkin jo etsinyt jonkin aikaa.

Omaan makuun tämä ei kuitenkaan ole mikään varsinainen heittoputteri vaan enemmän suosisin tällä rinkien läheisyydessä työskentelyä tai oikeastaan kaikkia alle 50 metrisiä heittoja. Kiekko pitää poikkeuksellisen hyvin kulmansa ja tarjoaa heittäjälle lähinnä mielikuvituksen rajaksi heitoille. Oma kaunokaiseni painaa 173 g joka tuntuu hyvältä, mutta valinnan varaa on painoille oman mieltymyksen mukaan.

Kiekon tarpeellisuutta omaan bägiin voi päätellä siitä, että ensimmäisen tilaamani kiekon jälkeen laitoin anomuksen vetämään kahdesta samanlaisesta sisään jo ennen kuin tarra oli ehtinyt kiekon takaa kulumaan irti. Nyt kiekkovalikoimastani löytyy kolme upeaa ja toimivaa yksilöä.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑