INNOVA DESTROYER

Nyt edessä on enää kiekon painon valinta sen mukaan kuinka pitkälle haluaa sen lentävän. Helppoa! Aivan liian kauan tuli omalta osaltani heiteltyä täyspainoisia draivereita siinä uskossa, että kyllähän ne lentää kun laittaa lentämään. No ne ei nyt kuitenkaan lentäneet – mihinkään. Vasta kun ymmärryksesi kiekkojen painosta sai otteen aloin ymmärtää kiekkojen ominaisuuksia ja lentorataa ja käyttäytymistä. Lähtönopeus tästä Tuskasoturin kädestä on enemmän lehmän hännän heilautus kuin varsinaisesti mikään ruoskan isku.

Dessu kuuluu jokaisen bägiin ja tämän Soturin kassista se löytyy heittäjälle sopivan painoisena eli blizzard champion muovilla varustettuna. Jos tarkoitus on heittää pitkälle tai ainakin yrittää sitä niin laukussa kulkee 158g ja 154 g painoiset kaunokaiset ja niillä tuulettomissa keleissä voidaankin hätyytellä ihan omia pituusennätyksiä. Mitään varsinaisia vastatuulikiekkoja tai tuulenhalkojia nuo eivät ole, mutta sitä varten onkin sitten omat kiekkonsa.

Tämän kiekon upeus piilee siinä, että pienelläkin lähtönopeudella voi saada kiekon lentämään ja ennen kaikkea liitämään näyttävästi. Jos joku katsoo kaukaa niin voisi jopa luulla kiekon lennosta päätellen, että kyseessä on ihan lajin harrastaja. Jos jostain syystä et ole kokeillut näitä selkeästi kevyempiä kiekkoja niin vahva suositus sen suuntaan. Lentorata on mukavan selkeä ja ennakkoon arvioitavissa ja siihen loppuun vielä selkeä feidi niin ratojenkin kiertäminen on jatkossa aavistuksen helpompaa.

Tuulisella kelillä on pakko myöntää, että arvaamattomuus astuu peliin ja silloin lieneekin kierrokselle viisasta jättää nämä yksilöt suosiolla katseluoppilaiksi. Toisaalta muutaman treenin jälkeen reippaaseen myötätuuleen juuri oikeassa kulmassa heitetty kevyt Dessu voikin yllättää iloisesti harjoituskentän pituuden tullessa vastaan, mutta kiessillä se menee kyllä enemmän kohtaan tuuri. Toisaalta jos joskus haluaa olla valmis voittamaan mutta samaan aikaan mahdollisesti valmis uhraamaan yhden kadotetun kiekon niin mikä estää heittämästä myös tiukassa paikassa viikkokisoissakaan.

Jos et jostain käsittämättömästä syystä omista tällaista herkkua niin nyt tilaus vetämään. Tämä ei ollut pyyntö vaan enemmänkin käsky.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑