INNOVA SIDEWINDER

Odotukset on enemmän kuin pilvissä kun tilaamani Sidewinder vihdoin useamman mutkan kautta löytää tiensä kotiin ja vieläpä oikein kaksi kappalein – ”On sitten varakiekko jos ensimmäinen hukkuu”. Tämä kiekko tuli tilattua näkemän perusteella kun nuoriso-osaston hurjat olivat esittelemässä kesäpäivän päätteeksi heittopituuksiaan Jugin johdolla. Kauniita pitkälle lentäviä kaaria katseltiin yhdessä ja sain kysyttyä johonkin väliin milläköhän kiekolla sitä mahdetaan heittää. No nyt tuo samainen kiekko makaa pöydälle edessäni, mutta jotenkin se näyttää niin kovin erilaiselta. Kanteen kirjailtujen numeroiden mukaan kiekon pitäisi olla kuin tehty Soturille ja muille lajiin tutustuville, mutta muovissa lukee Star ja muistelen, että näkemäni kiekko olisi ollut jotenkin läpinäkyvämpi – ”No samoja kiekkoja ne on kuitenkin”.

Painelen harjoituskentälle sellaista vauhtia, että matkasta itsestään en muista juuri mitään. Kevyin juoksuaskelin suuntaan yleisurheilukentän tutulle päätypaikalle ja suuntaan katseet ruohokentän toiseen laitaan ja tasan 108 metrin päähän missä vastakkaisella puolella sijaitseva keihäänheiton heittoalusta rajaa ruohoalueen välillemme.

Muutama reipas vauhtiaskel, sulavaliikkeinen kierto, ruohonleikkurin käynnistys ja julmettu kiskaisu. Kiekko nauraa ilmassa ja laskeutuu siihen noin 60 metrin kohdille odottamaan jotain aavistuksen parempaa. Toinen kiekko käteen ja samat rituaalit ja sama lopputulos. 42 minuuttia myöhemmin ja helvetillinen särky käsivarressa olen vakuuttunut siitä, että kiekot ovat jotenkin vioittuneet kuljetuksessa. Sen sanottua käännyn nopeasti ympäri ja tarkistan ettei kukaan kuullut ajatuksiani – ”Kuuntele nyt itteäs”.

Kiekoissa tuskin on mitään vikaa vaan pikemminkin syyt löytynevät auton taustapeilin heijastuspinnasta kun aavistuksen maltillisempivauhtinen liikennöinti kohti kotisatamaa on alkanut.

Nyt on myynnissä kaksi (2) todella vähän käytettyä Innova Sidewinder -kiekkoa ja voin luvatta, että niillä ei ole heitetty edes kolmevarttista yhteensä ja vieläpä ruohokentällä. Myydään eniten tarjoavalle! Karu totuus on vaan se, että Star-muovilla varustettuna näillä lätyillä ei ole mitään käyttöä ainakaan tälle Tuskasoturille.

Osaajien käsissä olen nähnyt tämän myös lentävän eli tilausta uuden osalta sisään niille jotka tuntevat osaavansa heittää.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑