PRODIGY H5

Tässä kiekossa yhdistyy lähes kaikki mitä harrastelija voi Väylädraiverilta tai oikeammin Hybrididraiverilta odottaa. Kyseessä on helposti heitettävä ja kevyellä vauhdilla suoraan lentävä ohjus mikä mahdollistaa varsinkin tiukoilla metsäväylillä onnistumia toisensa perään.

Muovivaihtoehdoista 400 tai 400g on tuntunut sopivan Tuskasoturin käteen varsin mallikkaasti tarjoten juuri mukavan tuntuisen otteen lisäksi riittävän löysän kiekon jonka voisi jopa uskoa kädestä irtoavan frisbeegolfille ominaiseen lentoon. Parasta kiekossa on juurikin se, että jo pienemilläkin vauhdeilla se lentää helposti ja liitää upealla tavalla suoraan ja kauniissa asennossa. Painoa on kertynyt tälle tähdelle 172 grammaa eli kestää tuulta ainakin painonsa puolesta kivasti, mutta toki tiukkaan ja kovaan tuuleen ei tätäkään kiekkoa ole varsinaisesti suunniteltu vaan se helposti kippaa yli.

Tämä kiekko tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua ja oppia sitä miten kiekko käyttäytyy eri lähtökulmissa heitettynä. Vähän aikaa kun kiekkoa on kuluttanut ja antanut sille mahdollisuuden tutustua myös esteisiin voi melkein luvata, että tälläkin kiekolla pääsee kokeilemaan hysseflippejä eli kuin huomaamattaan päästäkseen pitkälle joutuukin lähettämään kiekon pieneen hyssekulmaan.

Suurin huolenaihe tämän kiekon osalta on se, ettei näitä oikein tunnu saavan mistään. Kunnon Tuskasoturi toki tekee aina niin, että jo tilausvaiheessa laittaa aina vähintään 2 kpl merkinnän ostoskorin yhteyteen. Tämän kiekon osalta tuo luku voisi toki olla suurempikin sillä sen verran kovassa käytössä se on eikä pelko kiekon häviämisestä ole silloin ihan niin vahvasti läsnä.

Pakkohankinta jokaiselle harrastetason pelaajalle ja bägiin ehdottomasti Prodigy F5 isoveljeksi mukaan jokaiselle kierrokselle!

One thought on “PRODIGY H5

  1. Päivitysilmoitus: SAARISELKÄ – TUSKASOTURIT

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑