PRODIGY D3 MAX

Nyt mennään distance pannujen pariin ja tarkastelussa Tuskasotureiden mielipiteet ehkäpä aavistuksen jopa jyrkästi jakava D3 MAX. Kyseessä siis 13 nopeuksinen kiekko, mutta MAX tarkoittaa, että se on tehty aavistuksen helpommaksi kuin normaali D3. Normi D3 heittäneenä voi todeta helposti, että se ainakin on aivan liian vaikea heitättäväksi suoraan – vasemmalta oikealle vahvassa antsassa kyllä tekee komean s-kirjaimen, muttei sillä mitään pituusennätyksiä rikota eikä se varsinaisesti frisbeegolfia muistuta kuin etäisesti.

Normi D3 verrattuna MAXissa on ohuempi rimmi ja kiekko on selkeästi flätimpi kuin isoveljensä. Testikiekkojen osalta D3 paino näyttää 174 grammaa ja D3 MAX 173 g eli niissä ei suuremmin ole eroa.

Heitettäessä on pakko sanoa, että MAX tuntuu juuri niin vaikealta kuin miltä se kuulostaakin. Lentääkseen oikein se vaatisi kuitenkin taakseen riittävästi tehoja ja tästä Tuskasoturista sitä ei tällä kertaa ole tarjolla. Saadakseen mittaa tulee väkisin heitettyä reiluun antsakulmaan ja tietäähän sen mitä siitä seuraa. Avonaisella treenikentällä hyvä mieli , mutta tosipaikan tulleen tiukkaan väliin vain reilu kasa harkitsemattomia voimasanoja eri kielillä höystettynä.

Tilanne on täysin toinen kun käteensä saa käytetyn kappaleen, joka on mukavasti kulutettu alivakaan suuntaan. Nyt tuo kiekko tuntuukin lentävän varsin mallikkaasti suoraan ja tottelee kivasti jopa kulman muutoksia.

Yhteenveto siis todettakoon, että uutena D3 MAX ei Tuskasoturille ole mikään sijoitus, mutta kulutettuna varsin varteenotettava vaihtoehto ihan bägiin saakka. Jos käytettyä ei tunnu löytyvän niin osta muutama uusi ja anna sille kaverillesi, joka kehuu heittävänsä aina sen 130 metriä silmät kiinni. Kun kiekkoa on koulutettu nopeammassa kädessä muutaman kuukauden ajan aktiivisesti niin voit noutaa itsellesi sopivan lätyn ystävältäsi takaisin senkin takia, että osaajalle kiekko on muuttunut jo liian alivakaaksi.

D3 MAX ei missään nimessä ole suosikkikiekko, mutta jos saat mahdollisuuden kokeilla – ja ennen kaikkea reilusti kulutettua – niin käytä tilaisuus ihmeessä hyväksesi.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑